onsdag 27. oktober 2010

Dramaopplegg, jordhenting, jogging og fiskerestaurant

En del av arbeidskravene i praksisperioden er at vi skal ha dramaopplegg for 1. - 4. klasse. Elevene er supergode skuespillere, og i dag dramatiserte de eventyret "reven som gjeter". De kledde seg ut, og var kjempeivrige. I morgen skal vi ha dukketeater med lignelsen om den blinde Bartimeus og Jesus.

Jordhenting fikk vi også med oss en dag. En gartner på nms- tomta skulle lage åker, og vi fikk i oppgave å dra ut å hente jord. Mannfolka spadde, og kvinnfolka kommanderte. Godt vi hadde firehjulstrekker på bilen, eller hadde vi nok fortsatt befunnet oss langt ute i bushen.

Ellers kan jeg meddele at Kåre var opp kl. 6 i dag morres for å ta seg en joggetur med en X- maraton løper. Og i tilleg var han ute på joggetur med meg kl. 17 i dag. *stolt kone*

I kveld var vi på fiskerestaurant i byen. Skikkelig "jalla" plass. Stekt fisk på grillen, med kokte bananbåte til. Og ikkje snakke om å få kniv og gaffel. neida vi spiste med hendene!

Som dere ser, her er det litt av hvert som skjer. Kamerun er bra!

1 kommentar:

  1. Nice at dåk oppdatere så ofte, får jo stadigvekk noge nytt å lesa her inne! :) det e spennende å høre kos dåk har det, og ke dåk finne på! :) Her i Norge e der høst og KALDT! I går pøsregna det, og eg hadde vinterjakke, paraply, stilongs og støvler på..OG det var fortsatt kaldt! Say no more - nyt varmen og dagene! :)
    klem

    SvarSlett